Släcktkalas mitt i stan

På lördag är det stora festligheter i Skara. Brandhistoriska sällskapet håller sin årliga träff i vår gamla stad. Internt blir det både årsmöte, grillkväll och bankett. Men den stora höjdpunkten är ett rally för veteranbrandbilar. Med start i Skara och en tur till Götene och Varnhem, återvänder bilarna till Djäknescenen för presentation och beundran. De närvarande ges möjlighet att rösta fram sin favorit. Fina priser väntar. Här ser Du resväg och ungefärlig tidtabell

På Djäkneplatsen är det fullt med aktiviteter med start kl 10.00. Det finns hoppborgar, ponnytrav, kaffe med bulle, varm korv och lotteri med generösa priser. Dessutom pågår ”Stadsorienteringen, etapp 3”. Karta och tävlingsformulär finns vid lotteriet.

Djäknescenen bjuder på underhållning. Kl 11.00 sjunger Metis barnkör, kl 12.00 uppträder kören Soleil och kl 13.00 intar TS-bandet scenen. Ca kl 13.45 väntar vi paraden av brandbilar och efter någon timma går TS-bandet åter upp på scenen.

Aktiviteten avslutas kl 16.30.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *