Traditionen med Lilla Julafton lever vidare

Julmarknad på gården framför Båtsmanshuset, foto Freddie Wendin

Nu kan du läsa och se fler bilder från Lilla Julafton som skedde den 16 december 2023. En tradition sedan 1988 som i år fyller 35 år. Vi på Skara Gille värna om traditioner både nya och gamla. Vill du läsa mer om eftermiddagen klicka på länken.

Vill du lyssna på både julmusik av Joakim Wahlander och när dikten Tomten läste av Roger Palm klickar du på länkarna nedanför

Julmusik av Joakim Wahlander
Dikten Tomten med Roger Palm

Detta vara årets sista aktivitet, men redan den 13 januari 2024 är vi igång igen. Då är det julgransröste på Hötorget, Vallefolk spelar och sjunger och dansar kring granen. Vi får se om den gamla brandbilen är på plats och har barnen dansat och varit snälla så kan det bli godispåsar till dem.

En riktig God Jul och Gott Nytt År till er alla från oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *