Julpyssel i Båtsmanshuset på lördagsträffen

Julpyssel till granen som ska finnas på plats den 16 dec. Lilla Julafton. foto Freddie Wendin

En mindre skala medlemmar samlades i Båtsmanshuset  lördagseftermiddag den 25 november. Det gjordes julgranskarameller och det småpratades. Julgranskaramellerna kommer bl.a. att dekorera julgranen som kommer in i huset om några veckor. Samtalen varierade mycket från då- och nutidens skolsituation och mycket annat. Vi löste en del världsliga frågor men framförallt hade vi det trevligt. Kaffe med dopp serverades som vanligt.

Ett stort tack till Christina och Barbro som finns på plats och anordnar dessa träffar. Nästa lördag samlas vi igen och vi får se vad vi fyller eftermiddagstimmarna med, vi garanterar trivsel, samtal och kaffe med dopp.

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *