Lördagsträff i Båtsmanshuset den 28 oktober

Nu har vi börjat med lördagsträffarna igen i Båtsmanshuset, denna första gång fanns inget  tema.men det ordnade de 13 personerna själva att lösa. Samtalen och diskussionerna började och snart hade man funnit ett område som verkade intresserade de flesta som kommit.  Det blev prat om mat som vi minns, visst kan man längta efter maträtter och annat som man fick som barn. Lukter och smaker finns kvar i våra sinnen. Vill du läsa mer och se bilder från träffen i lördags klicka på länken. Du kan också klicka på Minnen i verktygsfältet och välja Referat och artiklar

Nästa lördagsträff kommer att ske den 11 november kl. 14.00 och då fortsätter diskussionerna, temat denna lördag kommer att vara “Gamla Skaraföretag”. Vad minns vi, finns de kvar, har formats till ett annat företag och bytt namn? Ja, frågorna är många vi får se och lyssna om frågetecknen kan rätas ut.

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *