Trivseleftermiddagar på lördagar i Båtsmanshuset

From lördagen den  28 oktober startar vi våra populära lördagsträffar i Båtsmanshuset, en möjlighet till att umgås och att  få delta i en social gemenskap. Denna första lördagen har vi inget tema, vi bara träffas och lyssnar på alla som har något att berätta. Kanske finns det förslag och önskemål om vad vi kan fylla kommande lördagar med. Någon kanske har fotografier som kan visas, böcker och författare kan diskuteras och mycket annat. Den mörkaste tiden på året nalkas då kan det vara  trevligt att mötas några timmar en lördagseftermiddag och knyta gamla och nya kontakter.

Naturligtvis kommer vi att dricka kaffe med dopp.

Kl. 14.00 öppnar vi vår lilla mötesplats i ett av Skaras äldsta hus och vi håller på till ca kl. 16.00.

Alla är välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *