Hembygdsmässan en lyckad tillställning för alla

Christina Johansson fanns på plats med saker som har kattmotiv och även annat. Foto Freddie Wendin

I lördags genomfördes årets hembygdsmässa i Fornbyn. Strålande solsken och många besökande kom till Fornbyn. Efter en regnig sommar tittade solen fram och bjöd på en av sina finaste dagar. September månad är här och så även hösten, men vackra höstdagar är inte fel, ett lugn tid för de flesta.

Till årets hembygdsmässa var det ett  40-tal utställare som anmält sig för att visa och sälja sina hantverk. Fantasin är det inget fel på och man kan bara beundra dessa hantverk som skapas av två händer.

Skara Gille skänker ett stort tack till er alla som arbetat ideellt för att mässan blev av. Det har varit mycket planering, förarbete på plats, arbete under dagen och sedan nedplockning av tält och uppstädning efter mässan. Utan alla dessa människor – ingen mässa, inget gör sig själv. Utställare, besökare och anordnare var mycket nöjda, vill du se fler bilder och läsa mer klickar du på länken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *