Sista dagen för brandmuseet och brandbilen den 30 aug 2023

En tur med brandbilen sista dagen på säsongen

Så blev det höst och brandmuseet höll öppet för sista gången denna säsongen i onsdags den 30 augusti.  Ett 80-tal personer tog sig fram till brandmuseet, den gamla brandbilen fick köra ytterligare några fulla turer. Att brandmuseet inte bara är ett museum värt att besöka det har även blivit en öppen mötesplats för många, både gamla och nya vänner träffas. Brandbilen har sin givna roll och många stod på tur och väntade på sin chans.

Ett bra jobb har de f.d. brandmännen gjort genom att hållit öppet varje onsdag hela sommaren och berättat om brandväsendet förr och nu samt tagit med många besökare på i den gamla fina brandbilen.

När museet stängts och brandbilen lämnats tillbaka blev det även den  sista eftersläckningen på Jula Stadshotell, ett trevligt inslag. Denna kvällen sattes ett rekord 44 personer följde med till hotellet. Vill du ser fler bilder och läsa mer klicka på länken

Vi ser redan fram mot 2024.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *