Fullt pådrag vid brandmuseet med blåljus och blåljuspersonal

Karl-Erik Ferm 102 år fyllda den äldste av alla medpassagerare denna kväll

Igår kväll var det fullt pådrag utanför brandmuseet, ca 75 personer besökte museet och passade på att åka med brandbilen. Den äldste resenären var Karl-Erik Ferm fyllda 102 år från Ardala. Hoppas att Karl-Erik kommer att minnas denna resa, det berättades att denna krutgubbe åkte skridskor när han var 90-år och dessa skridskor var köpta år 1941. En man som upplevt mycket under sina år och nu även en resa med brandbilen. Vill du veta mer om kvällen och se fler bilder klickar du på länken.

Nästa onsdag den 30 augusti är sista dagen för säsongen som brandmuseet är öppet, brandbilen har lovat att köra några turer om vädret tillåter och naturligtvis avslutas kvällen med eftersläckning på Stadshotellet, du missar väl inte detta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *