TS-Bandet spelar i Fornbyn

På torsdag den 17 augusti med start kl. 18.00 spelar TS-Bandet i Fornbyn, detta har blivit något av en tradition och målet är att samla in pengar till Hospice Gabriel i Lidköping. TS-Bandet bjuder på en blandad repertoar med låtar från 1950- till nutid. Skara Gille håller i serveringen och erbjuder kaffe med smörgås och varm korv med bröd .Behållningen för spelningen och serveringen  går till Hospice Gabriel.
Huvudman är Stiftelsen Gabriel, med egen styrelse. Målet är att erbjuda specialiserad palliativ vård på ett sådant sätt att människans fysiska, psykiska, sociala och andliga behov tillfredsställs. Vården drivs utan vinstintresse. Hospice har 8 vårdplatser och erbjuder lindrande vård vid sjukdomsförlopp då ingen botande vård är möjlig. Hospice Gabriel erbjuder även vård i tidigt palliativt skede för personer i behov av tillfällig vård, för hjälp med symtomlindring. Gästen gör själv en ansökan  om att få komma till Hospice Gabriel.

TS-Bandet och Skara Gille ser fram emot en trevlig kväll dit alla är välkomna. Entrébiljetten kostar minst 100 kr/person men det gör inget om du som besökare skänker en slant extra då det går till välgörande ändamål, även pengar för kaffe och korv går till insamlingen.

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *