Stadsvandring 6 kända och okända gator i Skara

Vandringen på Östra Kungshusgatan

Igår den 7 augusti genomfördes den 6:e av årets stadsvandringar, temat för vandringen var kända och okända gator och den leddes av guiden Sven-Olof Ask. Dagens väder hade varit oklart, för säkerhets skull hade vi fått lov av Skara kommun att använda Prubbasalen i Biblioteket om regnet hade varit ihållande. Men på eftermiddagen blev det klart och solen lyste – inga problem med vandring och kaffe under bar himmel. Starten utgick som vanligt  från Prubbatorget, Skolgatan, Tullportagatan, Kämpagatan, Nils Billstensgatan och Östra Kungshusgata samt tillbaka till gården framför Båtsmanshuset.

Vill du läsa mer om kvällens stadsvandring klicka på denna länk eller gå vidare till Minnen, Referat & Artiklar under 2023 hittar du senaste inlägget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *