Stadsvandring 3 i Gunnar Wennerbergs fotspår

De tre guiderna under sommaren 2023, Johan Hjertén, Sven-Olof Ask och Allan Ahlman. Foto Freddie Wendin

Missade någon att vara med på den 3:e stadsvandringen som skedde den 17 juli 2023 finns det nu att läsa på vår hemsida, klicka på länken eller gå vidare till verktygsfältet eller välj  Minnen, Referat & artiklar och sedan vidare till år 2023. Stadsvandringen handlade om Gunnar Wennerberg, Lidköpingssonen som Skara fick dela med grannkommunen, han levde mellan 1817 – 1901 och lämnade stora avtryck som både skald och tonsättare och mycket annat.

De tre guiderna som under sommaren 2023 kommer att leda alla stadsvandringarna var alla på plats denna kväll  och fotografen fick möjlighet att ta en bild på dem alla tillsammans. Kvällens guide var Sven-Olof Ask som berättade om Gunnar Wennerberg och hans liv, en man med många uppdrag och meriter under sina 83 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *