Lilla Midsommarafton

Publik till kvällens sillbuffé samt underhållning. Foto Freddie Wendin

Det blev Lilla Midsommarafton trots att regnet hängde över Skara onsdagen den 21 juni 2023. En bra lösning för att få tak över huvudet och slippa vatten på maten var att vi fick låna torget på biblioteket och duka upp för alla nästan 100 anmälda gäster. Andreas Ljung stod för underhållning och sjön visor skrivna av sin far Mats Ljung, en av Skaras stora nöjesprofiler. Vill du läsa mer om detta klicka på länken eller välj Minnen i menyraden, referat och artiklar från 2023

Efter kvällen hittades en armband med magnetlås vid ett av borden, den som saknar detta kan hämta det senare i eftermiddag i receptionen på biblioteket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *