Kinnekulleresa med buss

Bussresa till Kinnekulle

Igår tisdagen 23 maj 2023 gjorde vi vår planerade Kinnekulleresa med buss från Skara över Kinnekulle. Vi var ca 40 personer och tillsammans fick vi lyssna och lära om Kinnekulle förr och nu och njuta av den grönskan som just nu är så vacker. Ramslöken är på gång i vissa soliga gläntor såg man blommorna i sin fulla prakt. En vecka till så står Kinnekulle i full blom.  Det rycktas att det tar någon vecka till för att guckeskon även ska slå ut. Busseturen gick från Skara – Hangelösa – Källby – Blomberg och sedan nedre vägen förbi Hjelmsäter, Trolmen, Råbäck, Hellekis och sedan över Högkullen. Vill du läsa mer och se bilder klickar du på “Minnen” i verktygsfältet och går vidare till referat och artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *