Stadsorienteringen nummer 2

Den 3 maj startar vi årets andra stadsorientering. Temat för denna orientering är Färg och Parfymeriaffärer som funnits och kanske ännu finns kvar i Skara. Hämta din blankett med karta vid Båtsmanshuset inne på gården Skolgatan 3 i Skara. Svara på frågorna som finns uppsatta i skyltfönstren där företagen funnits eller finns, glöm inte utslagsfrågan som finns i ett fönster på Båtsmanshuset. Tävla om trisslotter och du kan bli miljonär. Skicka in Ditt svar till tommy@skaragille.se eller lämna det i den vita postlådan på Båtsmanshuset senast söndagen den 30 april. Resultatet visas på hemsidan

Till vänster en bild från en av färghandlaren som tidigare funnits i staden, men var och vad hette butiken?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *