Lördagsträffarna i Båtsmanshuset förlängs ytterligare lördagar

Gillet kommer att fortsätta med sina lördagsträffar ytterligare några lördagar,  detta är ett önskemål från några av våra medlemmar och vi ser också att dessa träffar har blivit en trevlig gemenskap om fyller en funktion. Att träffas och umgås runt borden i det gamla huset har nästan blivit en tradition och många vill bryta ensamheten några timmar på lördagseftermiddagarna. Hit är alla välkomna och naturligtvis serveras kaffe med dopp. Kanske, kanske inte kan det komma en överraskning också. Har du inget inbokat så är du välkommen till oss kl. 14.00 nedanstående lördagar, ingen föranmälan behövs.  Kanske har du något som du vill berätta, det kan var ett gammalt fotografi en bra bok eller film som du vill dela med dig till de andra som finns med på lördagsträffen.
Lördagen den 18 mars, 25 mars och 1 april 2023.

Du som inte är medlem men funderar på att gå med i Skara Gille är också välkommen
Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *