Lördagsträff i Båtsmanshuset de 4 februari med Sagor för vuxna

Till lördagens träff i Båtsmanshuset kom ca 20 personer för att lyssna på en saga för vuxna som Anna-Britt Molander Johansson skrivit själv. Sanningar och fantasi  om platser, personer och händelser i Skara fanns i sagan. Att lyssna eller läsa en berättelse från en känd plats  gör att det bilder som man skapar i sitt huvud blir så mycket klarare, man kan nästa följa med personerna och se hur de rör sig i de kända miljöerna. Vad som är sant eller fantasi är inte heller så viktigt. Ann-Britt hade också valt att läsa ur en av Gilles böckerna, där man också kan hitta godbitar från förr och nu.

Kaffet serverades naturligtvis i kaffekoppar av porslin, när Ann-Britt är på plats åker inga engångsmuggar fram på borden och visst är det gott med kaffe i “riktiga koppar” till kaffet bjöd hon även på hembakat vilket var mycket uppskattat.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *