Gåvobevis från Hospice Gabriel

Kvällen den 17 augusti 2022 spelade TS-Bandet i Fornbyn. Tillsammans med Skara Gille anordnades en kväll att minnas och det gjordes en insamlingen som oavkortat till Hospice Gabriel i Lidköping. Omkring 46 000 kronor samlades in under kvällens spelning. TS-Bandet spelade välkända låtar från 1950-60-talet. Från Hospice Gabriel har detta gåvobevis kommit som ett tack till både TS-Bandet och Skara Gille. Skara Gille stod för försäljningen av kaffe, korv med bröd. Även möjlighetet till dans kunde erbjudas. .

Huvudman är Stiftelsen Gabriel, med egen styrelse. Stiftelsens ändamål är att erbjuda specialiserad palliativ vård på ett sådant sätt att människans fysiska, psykiska, sociala och andliga behov tillfredsställs. Vården drivs utan vinstintresse.
Hospice har 8 vårdplatser och erbjuder lindrande vård vid sjukdomsförlopp då ingen botande vård är  möjlig. Hospice Gabriel erbjuder även vård i tidigt palliativt skede för personer i behov av tillfällig vård, för hjälp med symtomlindring. Gästen gör själv en egenansökan om att få komma till Hospice Gabriel. Ansvarig läkare skriver remiss. Specialistutbildad undersköterska kan på remiss till Hospice Gabriel ta emot personer som är i behov av taktil massage.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *