Trots aktiviteter i Fornbyn kom besökare till Brandmuseet

 

Brandmuseet

Brandmuseet håller öppet på onsdagar mellan 17-19 fram till 31 aug.

Till onsdagskvällens aktivitet den 17 aug. Brandmuseét  kom ca 20 personer och en hund , några ungdomar passade på att titta in för att se och känna på de gamla föremålen, nyfikenheten var stor och när det efter besöket fick festis och bulle så blev de mycket nöjda. Trots att det var aktivitet och insamling till Hospice Gabriel i Fornbyn och TS-Bandet spelande 1960-tals musik så var det besöksantalet högre än förväntat.  Att det bjuds på fika är ett plus som många besökare blir förvånade över,  just denna fikastund blir en anledning att få en pratstund. Fortfarande är det många Skarabor som undrar över huset historia och vad som döljer sig bakom portarna som under många år varit stängda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *