Vandring hos Löfwings

Det är lätt att imponeras när duktiga konsthantverkare presenterar sina alster. När ett tjugotal av Skara Gilles medlemmar besökte Löfwings ateljé i Sätuna för en specialvisning blev det än mer uppenbart att en personlig presentation förstärker intrycket.

Ingvor Ljung hade vänligheten att finnas på plats för att berätta om utställningen, dess tema och om detaljer i de fantastiska verken. Hon lät oss vandra med bland utställningsföremålen och förklarade hur vargtassar, avtryck av björnspår och härliga höstlöv kommit till. Detaljer som förstärker upplevelsen. Eftersom verken är till salu, kanske vi kommer att möta dessa skapelser på Skaras gator framöver?

Det fanns många som valde att förstärka den kulturella upplevelsen med en kulinarisk dito. Våra medlemmar kunde avnjuta Löfwings speciella räkmacka till ett specialpris. Visst ser det läckert ut?

För de som inte hade möjlighet att åka till  Sätuna denna härliga onsdag, finns det flera möjligheter att se utställningen. Den visas till och med 30 augusti. Öppettiderna är onsdag – söndag 10 – 17. För den sugne finns inte bara räkmackor att tillgå. Se deras hemsida www.lofwings.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *