Coronafilten

Varje filt börjar med en maska! Eller kanske allra först en idé. Ett par av våra kreativa damer i Gillesnämnden födde idén om att skapa ett ”minnesmärke” över den rådande ”Corona-situationen”.   En inbjudan skickades ut och på måndagseftermiddagen samlades 16 intresserade stickerskor på gården vid Båtsmanshuset.

Som synes på bilden höll man rejält avstånd till varandra och det fanns både munskydd och handsprit tillgängligt. Och naturligtvis kaffe och hembakta kakor. Som vanligt var det hög trivselfaktor vid det gamla huset. Det märktes tydligt att många har saknat samvaron med likasinnade. Man pratade om upplägget inför arbetet med filten och kom överens om hur arbetet skall fortgå. Redan nästa måndag kl 14 blir det en fortsättning. Om vädret tillåter. Man var mycket noga med att detta skall vara en aktivitet där man träffas ute i friska luften.

Kommer det ännu flera nästa vecka? Gården är stor och det finns gott om stolar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *