Tredje lördagen i november

Ännu en mysig lördagseftermiddag i Båtsmanshuset, nu med besök av Lennart Dickens som berättade om Jonssons Gelbgjuteri. Och det blev härligt trång när närmare 40 medlemmar kom in i stugvärmen. Som inledning bjöds det på kaffe och bröd. Sorlet steg i det gamla huset och förväntningarna på eftermiddagens hedersgäst var stora.

Lördagseftermiddagarna i november handlar om gamla Skaraföretag. Vill man ta del av ännu mera berättelser om dem, finns det artiklar publicerade i ”PrismaVG”. Artikeln om Jonssons Gelgjuteri hittar Du här: https://prismavg.se/exhibits/show/gelbgjuteriet-i-skara

Läs mera om Lennarts berättelse på “Minnen – referat & artiklar 2019”

Det var trångt och gemytligt i det gamla huset. Foto Erik Sånnek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *