Ännu en företagskväll

Under jubileumsåret har ett tema varit “Företag och dess historia – minnen som anställd”. I måndags kväll var det dags att besöka det som idag heter IAC och det spm många av oss minns som “Skaraplast”. Ett av de företag som grundades av Erik Järnåker och som är en viktig del av Skaras historia. Ett företag som började med att tillverka WC-sitsar i trä, därefter i bakelit, tog vägen över leksaker till hushållsprodukter och i våra dagar till en ledande aktör inom fordonsindustrin. Läs mera under “Minnen – referat & artiklar”

Barbro Hassel inleder med att berätta om Skara Gilles syfte med våra företagskvällar. Mikael Andersson och Henry Jansson från IAC, väntar på att få ge en historisk återblick. Foto Tommy Kroon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *