Vi minns Skaraborgsgatan

Programmet med “Bilder och minnen” hade en ny höjdpunkt i tisdags kväll, då ett femtiotal Skarabor samlades för att få se på gamla bilder från Skaraborgsgatan och lyssna till historien om husen och företagen. Barbro Olofsson var, som vanligt, pricksäker med både fakta och anekdoter. Dessutom var det flera av åhörarna som bidrog med egna berättelser som förstärkte behållningen av kvällen.
Avslutningsvis berättade Göran Johansson och Freddie Wendin om sitt arbete med Bygdeband. Arbetet fortsätter, men det finns redan fantastiskt mycket information att ta del av. Kolla www.bygdeband/skara ( gå in på Skara tätort ). Skara Gilles 70-årsjubileum sätter outplkånliga spår när det gäller Skaras historia.


Göran Johansson visar en bild på ett gammalt Skaramotiv. Foto Freddie Wendin.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *