Härliga lördagar i februari

Det har varit full verksamhet i Båtsmanshuset under lördagseftermiddagarna i  februari. Flitiga medlemmar har samlats för att umgås, trivas och få lära sig något mera om handarbete av olika slag. Flera duktiga handledare har visat hur man broderar, stickar och syr. Sista lördagen visade bland mycket annat Yvonne hur man gör hattar och Eva-Stina satte upp en bandväv. Intresset har varit på topp och glädjen har varit stor. Under de viktiga pauserna med nybryggt kaffe och hembakt bröd byter man tankar och erfarenheter. För många har lördagarna blivit riktiga helgdagar.

Ett varmt tack till Ann-Britt och alla hennes handledare för en strålande och mycket uppskattad insats. Blir det en fortsättning till hösten? Eller måste vi vänta ända till nästa vår?

När Yvonne Törn visade hur man formar hattar var intresset på topp.

Eva-Stina Göransson visar hur man sätter upp en bandväv. Foto Ann-Britt Molander Johansson

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *