Film i Båtsmanshuset

Vid fyra tillfällen under Kulturveckan visades det film i Båtsmanshuset. Två filmer av Georg Svantesson, som inte tidigare visats på detta sätt, presenterades för 132 besökare. Det var alltså mer än fullt i huset. Filmerna väcker, som alltid, minnen från förr. Många igenkännande kommentarer från besökarna, ramade in kommentarerna från Barbro Olofsson. Ni vet, hon som kan allt om Skara och Skaraborna.
Efter filmvisningen fanns det gott om tid för samtal och reflektioner. Vår alldeles egen husfru, Ann-Britt Molander Johansson hade dukat med vita dukar och riktigt porslin. Det serverades hembakt bröd. Flera hade hörsammat önskemålen om gamla skolfoton. Antalet bilder växer och flera och fler blir identifierade.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *