Kulturveckan

Under Kulturveckan är det åter dags för oss i Skara Gille att visa filmer från förr. Den kände Skarabon Georg Svantesson ägnade sig även åt smalfilmning av människor och miljöer i Skara. Förra året visade vi två av hans verk. I år fortsätter vi med två andra av hans filmer. De visas i Båtsmanshuset och vi hoppas på samma fina uppslutning som tidigare år. Utrymmet är begränsat, vilket innebär att ”först till kvarn” gäller. Efter filmerna dricker vi kaffe tillsammans och ger oss tid för trevlig samvaro ( som vanligt i Båtsmanshuset ). Aktiviteten är öppen för alla och den är kostnadsfri. Ingen möjlighet till förbeställning.

Tisdagen den 17 oktober klockan 14 och klockan 17

Onsdagen den 18 oktober klockan 14 och klockan 17.

Varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *