Nummer 5

Nu är det dags för årets femte stadsvandring. Denna måndag går turen till Hötorget. Start som vanligt från Prubbatorget kl 18. Tjejerna från Turistbyrån säljer biljetter från kl 17.30, man kan också köpa biljetter under dan på Turistbyrån. Promenaden startar med klockringning från Domkyrkan. Om det blir regn kan vandringen hållas under tak på gården vid Båtsmanshuset. Efter vandringen bjuder Skara Gille på kaffe och fralla ( även detta på gården vid Båtsmanshuset )

 

Vi hoppas på bra väder och på många nya svar från Barbro. Heter det Hötorget eller Fisktorget? Vem drev matsalarna vid torget? Vem var Jony som sålde kläder? Kommer vi ihåg RK:s speceriaffär? Hur många lägen har kooperativa butiker haft vid torget? Vi får sannolikt ta del av ännu mera sanningar och halvsanningar från vår briljanta guide.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *